luni, 4 martie 2013

Cazare Neptun | Statiunea Neptun

Neptun este o statiune eleganta si luxoasa, inconjurata de padure. Statiunea a luat nastere in anul 1967 cand au fost inaugurate primele blocuri dintre care si Tomis, Callatis, Neptun, Traian, etc.
Statiunea este pozitionata intre statiunile Olimp si Jupiter, la 7 km de orasul Mangalia si 38 km de orasul Constanta. Capacitatea de cazare a statiunii Neptun este de 11500 de turisti intr-o varietate de Hoteluri, apartamente si vile.
O alegere buna de cazare pentru grupuri de 2 – 3 familii ar fi apartamentele din clubul rezidential Bosco ce ofera conditii foarte bune de cazare, intr-o zona linistita a statiunii la o distanta de 350 m de mare.
Daca doriti sa stati la hotel puteti alege unul din hotelurile renovate dintre care si Hotel Recif (fostul hotel Covasna) sau Hotel 2 D. Bineinteles puteti gasi si hotel Neptun ce pot multumi si pe cei mai pretentiosi turisti cum ar fi Hotel Insula Neptun.
Pentru grupurile de tineri ce doresc o vila la cheie, mai ferita de ochii lumi, unde se pot distra pe masura si la un tarif accesibil, vila Costandache situata intr-o zona plina de verdeata pare o alegere buna.
Neptun are o variatie de atractii turistice dintre care:
1. Plaja La Steaguri, aceasta fiind principala atractie a statiunii, fiind una din cele mai bune plaje amenajate de pe litoral, cu nisipul foarte fin si intrarea lina in mare.
2. Teatrul de Vara Neptun unde au loc numeroase spectacole ce va vor distra cu siguranta.
3. Bazarul din Neptun, locul de unde puteti cumpara toate cele necesare pentru plaja cum ar fi: costume de baie, papuci, aparate foto si multe altele.
4. Cinema in aer liber
5. Restaurante cu preparate culinare traditionale, specialitati pescaresti, programe folclorice.
6. Baze de tratament
7. Practicarea sporturilor de vara (ski nautic, jet ski, plimbare cu barca, etc.) si multe altele.
Datorita renovarii unor locuri de cazare, construirii unor noi locuri si imbunatatirii serviciilor, anul acesta Neptun a avut o revenire foarte buna, multi turisti preferand aceasta statiune. Se prevede ca si la anul gradul de ocupare sa fie unul foarte bun.
Neptun este o statiune pe care nu trebuie s-o ratati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu