miercuri, 28 noiembrie 2012

Preturile de pe litoral


Litoralul românesc surprinde prin multitudinea de stațiuni, una mai frumoasă ca alta, reușind să atragă cât mai mulți turiști în fiecare an. Fie că sunt români sau străini, turiștii sunt mereu mulțumiți de varietatea posibilităților de cazare de pe litoral, cazare in Neptun si de calitatea serviciilor oferite. Astfel că dacă te hotărăşti să îți petreci concediul la malul Mării Negre atunci ar trebui să îți faci o rezervare cât mai repede deoarece vilele şi pensiunile sunt la mare căutare. 
În Eforie Nord şi Sud şi în Mamaia a apărut o noua formă de cazare ce devine din ce în ce mai populară. Aceasta este reprezentată de apartamentele de închiriat. Proprietarii de apartamente din aceste stațiuni le oferă spre închiriere turiștilor pentru o perioadă de timp scurtă sau lungă, în funcție de durata concediului tău. Condițiile sunt excelente iar apartamentul este dotat cu toate cele necesare inclusiv frigider şi aragaz. Prețul este relativ mic în comparație cu facilităţile oferite dar cu siguranță aceste condiții merită toți banii. 
Pensiunile şi mai ales vilele din stațiunile mai puțin aglomerate cum ar fi Saturn sau Neptun sunt la mare căutare având în vedere prețul foarte jos. Rezervările se fac cu minimum o lună înainte pentru a fi sigur că prinzi o cameră liberă unde îți dorești. Serviciile sunt de foarte bună calitate motiv pentru care turiștii preferă această modalitate de cazare. Vilele au un număr destul de mic de locuri şi camere de două până la patru persoane. Prețul este pe cameră, iar costul pentru fiecare persoană va fi mai mic dacă alegi o cameră de patru persoane de exemplu.
În funcție de bugetul tău poți sta şi la hotel, însă costul va fi sigur mai mare decât dacă alegeai o pensiune. Atunci când alegi un hotel, o pensiune sau chiar o vilă este important sa te uiți pe hartă pentru a aprecia distanţa locației faţă de plajă. Toate formele de cazare in vile Neptun cu cât sunt mai aproape de malul mării, cu atât au preţuri mai scumpe. Astfel că dacă ești dispus să faci o plimbare mai lungă dimineață până la plajă, atunci cu siguranță cazarea pe care o vei alege va fi mai ieftină. Așadar alege cu grijă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu